Snigeldynamit - Allt om snigeldynamit

Snigeldynamit hos Saltis Järn & Färg

Snigeldynamit hos Saltis Järn & Färg i Saltsjöbaden I Saltsjöbaden finns endast ett byggvaruhus som säljer snigeldynamit nämligen Saltis Järn & Färg. Kvalité och pris kan variera mellan snigeldynamiten eller krypdynamit och du bör kontrollera med fler bygghandlare som erbjuder snigeldynamit i Stockholms län där Saltsjöbaden ligger.

Glöm inte att priserna på snigeldynamit eller stenspräckarpulver på små orter oftast är lägre så därför bör du undersöka med andra inom som säljer en snigeldynamit från en något mindre ort liknande Saltsjöbaden. Eftersom det inte finns så många som säljer snigeldynamit på samma ort som Saltis Järn & Färg så kan det ändå vara bra att leta efter någon som erbjuder snigeldynamit på annan ort. Dock ska du alltid höra efter med Saltis Järn & Färg först eftersom där kan du säkert hitta en bra spräckande snigeldynamit.


Enklast kan du komma i kontakt med Saltis Järn & Färg som säljer snigeldynamit enligt nedan:


Saltis Järn & Färg


Torggatan 4
133 31   Saltsjöbaden
08-717 55 50


Snigeldynamit, demoleringsmedel eller expanderande bruk finns hos

Allt intressant om singeldynamit

Här finns mycket intressant information och relevant fakta om singeldynamit och krypdynamit men också en del kul och lustigt gällande stenspräckarpulver.


Meny - Snigeldynamit
Till förstasidan på www.snigeldynamit.seHögst upp på sidan om snigeldynamitLängst ned på sidan om snigeldynamit
SverigeUtomlandsFöretagNyheter