Snigeldynamit - Allt om snigeldynamit

Snigeldynamit hos Colorama/Gårdings Järnaffär

Snigeldynamit hos Colorama/Gårdings Järnaffär i Älvsbyn I Älvsbyn finns endast ett byggvaruhus som säljer snigeldynamit nämligen Colorama/Gårdings Järnaffär. Kvalité och pris kan variera mellan snigeldynamiten eller krypdynamit och du bör kontrollera med fler bygghandlare som erbjuder snigeldynamit i Norrbottens län där Älvsbyn ligger.

Glöm inte att priserna på snigeldynamit eller stenspräckarpulver på små orter oftast är lägre så därför bör du undersöka med andra inom som säljer en snigeldynamit från en något mindre ort liknande Älvsbyn. Eftersom det inte finns så många som säljer snigeldynamit på samma ort som Colorama/Gårdings Järnaffär så kan det ändå vara bra att leta efter någon som erbjuder snigeldynamit på annan ort. Dock ska du alltid höra efter med Colorama/Gårdings Järnaffär först eftersom där kan du säkert hitta en bra spräckande snigeldynamit.


Enklast kan du komma i kontakt med Colorama/Gårdings Järnaffär som säljer snigeldynamit enligt nedan:


Colorama/Gårdings Järnaffär


Storgatan 8
942 31   Älvsbyn
0929-557 50


Snigeldynamit, demoleringsmedel eller expanderande bruk finns hos

Allt intressant om singeldynamit

Här finns mycket intressant information och relevant fakta om singeldynamit och krypdynamit men också en del kul och lustigt gällande stenspräckarpulver.


Meny - Snigeldynamit
Till förstasidan på www.snigeldynamit.seHögst upp på sidan om snigeldynamitLängst ned på sidan om snigeldynamit
SverigeUtomlandsFöretagNyheter