Snigeldynamit - Allt om snigeldynamit

Snigeldynamit hos Klockargårdens Trädgårdsbutik

Snigeldynamit hos Klockargårdens Trädgårdsbutik i Ör I Ör finns endast ett byggvaruhus som säljer snigeldynamit nämligen Klockargårdens Trädgårdsbutik. Kvalité och pris kan variera mellan snigeldynamiten eller krypdynamit och du bör kontrollera med fler bygghandlare som erbjuder snigeldynamit i Kronoberg där Ör ligger.

Glöm inte att priserna på snigeldynamit eller stenspräckarpulver på små orter oftast är lägre så därför bör du undersöka med andra inom som säljer en snigeldynamit från en något mindre ort liknande Ör. Eftersom det inte finns så många som säljer snigeldynamit på samma ort som Klockargårdens Trädgårdsbutik så kan det ändå vara bra att leta efter någon som erbjuder snigeldynamit på annan ort. Dock ska du alltid höra efter med Klockargårdens Trädgårdsbutik först eftersom där kan du säkert hitta en bra spräckande snigeldynamit.


Enklast kan du komma i kontakt med Klockargårdens Trädgårdsbutik som säljer snigeldynamit enligt nedan:


Klockargårdens Trädgårdsbutik


Ör Klockaregård
342 64   Ör
0472-769 50


Snigeldynamit, demoleringsmedel eller expanderande bruk finns hos

Allt intressant om singeldynamit

Här finns mycket intressant information och relevant fakta om singeldynamit och krypdynamit men också en del kul och lustigt gällande stenspräckarpulver.


Meny - Snigeldynamit
Till förstasidan på www.snigeldynamit.seHögst upp på sidan om snigeldynamitLängst ned på sidan om snigeldynamit
SverigeUtomlandsFöretagNyheter